Ken on heistä kaikkein kaunein… ja sopivin juuri sinun yrityksellesi?

Jokainen hivenenkin aikaansa seuraava tietää tosiasian: yrityksellä täytyy olla nettisivut. Tämä on (epävirallinen) fakta, mutta minkälaiset sivujen tulisi olla, on jo haastavampi kysymys. Netti on pullollaan erikokoisia ja -laajuisia sivustoja tarjoavia yrityksiä. Mekin olemme yksi heistä. Valinnan varaa on niin paljon, ettei usein pysty heti sanomaan onko pro-, luxus- vai uljas-paketti juuri meidän yritykselle sopiva.

Olemme pyrkineet tekemään sivustopaketin valinnan asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Jokaisella yrityksellä on omat tarpeensa, mutta alle olemme esitelleet suuntaviivat, joiden avulla on helppo valita yrityksellesi parhaiten sopiva paketti. Autamme valinnan teossa mielellämme.

Kaikki sivustopakettimme sisältävät:

  • Suomenkielinen sisällönhallintajärjestelmä
    (WordPress), jonka avulla voit itse helposti päivittää sivustoasi

  • Responsiivinen ulkoasu, joka toimii mobiili- ja tablet-laitteissa saumattomasti

  • Mahdollisuus edulliseen kuukausilaskutukseen

Aloitteleva tai pieni yritys – esittely ja helppo yhteydenotto

Käyntikorttimainen ja suppea sivusto sopii hyvin aloittelevalle tai pienelle yritykselle. Sivusto voi toimia OnePage-rakenteella tai muutaman sivun kokonaisuutena.  Jos yrityksesi ei tarvitse esitellä kymmeniä tai satoja tuotteita on meidän Sopiva-paketti oikea valinta. Sivusto toimii näyttävänä yritysesittelynä ja niiden kautta yhteydenotto on asiakkaallesi vaivatonta.

Lue lisää Sopiva-paketista

Kaiken kokoiset yritykset – näyttävä yritys- ja tuote-esittely

Laajempi sivusto sopii yritykselle kuin yritykselle, jolla on sisältöä laajemmin. Jos tarkoituksesi on näyttävästi esitellä palveluitasi ja tuotteitasi, on Mahtava-paketti tehokas valinta. Rakenteeltaan sivusto on huomattavasti laajempi kuin Sopiva-paketti ja antaa näin asiakkaalle mahdollisuuden rauhassa tutustua yritykseesi ja tuotteisiisi ennen yhteydenottoa.

Lue lisää Mahtava-paketista

Erityistarpeita – räätälöity sivusto yrityksesi tarpeisiin

Jos yritykselläsi on erityistarpeita sivuston rakenteen tai ulkoasun suhteen on Luxus-paketti oikea valinta. Tämä paketti ei ole sidottu  valmiisiin sivupohjiin, vaan rakenne ja laajuus on sovittavissa projektikohtaisesti.

Lue lisää Luxus-paketista

Nettisivujen lisäpalvelut

Lisäpalvelut ovat helposti yhdistettävissä kaikkiin paketteihimme. Jos et löydä etsimääsi lisäpalvelua, kysy lisää!

  • Kävijäseuranta / Google Analytics

  • Verkkokauppa

  • Google kampanjat / Adwords

  • Hakukoneoptimointi

  • Kieliversiot

Mikä on sinun yrityksellesi sopiva paketti? Kysy lisää, niin tehdään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva nettisivusto!