top of page
Laptop-01_Kaihdinmaailma.jpg

case

KAIHDINMAAILMA

Kaihdinmaailma on kaihdinalan erikoisliikeketju, jolla on myymälät pk-seudulla, Tampereella ja Jyväskylässä. Kaihdinmaailma tarjoaa alan johtavien valmistajien turvalliset ja laadukkaat tuotteet. Kaihdinmaailmalla on useiden kymmenien vuosien kokemus kaihdinalalta.

Samaa kokemusta ja laatua vaaditaan myös mainostoimistokumppanilta. Olemme täyttäneet nämä kriteerit jo 20 vuoden ajan. Ja yhdessä kehittyminen jatkuu edelleen.

www

KAIHDINMAAILMA.FI

vuodesta

2010

printtimateriaalit

kotisivut

somevideot
logo & yritysilme

messumateriaalit
käyntikortit, lomakkeet

 "Pitkään jatkunut yhteistyömme helpottaa yrittäjän elämää. Ei tarvitse rautalangasta vääntää mitä halutaan. Pyyntö vaan ja saamme mitä haluamme.


- Kari Nenonen, tj, Kaihdinmaailma

Yhteistyömme käynnistyi vuonna 2001 silloisen Myyrkaihtimen kanssa. Nimi vaihtui, syntyi uusi logo ja uusi yritysilme. Näin sai alkunsa uusi tarina, joka jatkuu vauhdikkaana vieläkin. Ja vauhti vaan kiihtyy. 

Olemme vuosien varrella tehneet mainosmateriaaleja laidasta laitaan. Alkuun pääasiassa printtiä ja vuosien saatossa printti on vaihtunut digiin, verkkoon ja someen. Nyt käytännössä kaikki mitä teemme on digimateriaalia. 

Kaihdinmaailman uudet sivut ovat juuri työn alla ja valmistuvat helmnikuun alkuun hyvissä ajoin ennen sesongin alkua. Olemme ideoineet ja tehneet ison kasan somemainoksia, niin stillinä kuin liikkuvanakin, viime kaudelle ja tulokset olivat erinomaisia. Yhteistyökumppanimme kanssa toteutettu digikampanja poiki korona-ajasta huolimatta ennätysmäärän yhteydenottoja, ja tietenkin myös myyntiä. Samalla reseptillä jatketaan...

OTA YHTEYTTÄ
bottom of page