top of page
09_brochure-mockup_MUOKATTU.jpg

case

KYTÄJÄ GOLF

Kytäjä Golf on Suomen arvostetuin golfkeskus. Hyvinkään läheisyydessä sijaitsevan Kytäjä Golfin tavoitteena on nousta vuoteen 2025 myös Pohjois-Euroopan johtavien golfkeskusten joukkoon. Mainostoimisto Oljemark on ollut mukana alkuvuodesta 2020 uudistamassa Kytäjä Golfin visuaalista ilmettä ja mukana suunnittelemassa markkinointia.

www

KYTAJAGOLF.FI

vuodesta

kevät 2020

Graafinen ohjeistus & ilme
Kenttäopasteiden suunnittelu

Kytäjä Golf Magazine

Joulukortit

Sisustustapetit ja opasteet
Liikelahjojen suunnittelua

Kotisivujen ylläpito ja -päivitys
Ja paljon muuta...

 "Yhteistyö Oljemarkin kanssa on toiminut saumattomasti heti alusta alkaen. Asiakkaan kuuntelu ja rohkeat sekä innovatiiviset ratkaisut ovat erityisen tärkeitä, koska tavoitteemme saavuttamiseksi meidän täytyy uskaltaa tehdä asioita normaalista poikkeavalla tavalla. ”


- Jukka Koivu, tj, Kytäjä Golf

Aloitimme yhteistyön päivittämällä Kytäjä Golfin graafisen ohjeistuksen, joka tärkeä työkalu kaikessa suunnittelutyössä. Erilaisten markkinointimateriaalien lisäksi kesällä 2020 golfkentällä ja klubitalon läheisyydessä työmme jälkeä oli jo nähtävissä mm. kenttäopasteissa ja viitoissa.

 

Suunnittelimme Kytäjälle myös erilaisia liikelahjoja, mm. Kytäjän oman viinipullon etiketin ja golfhenkiset huivit niin naisille kuin miehille. Kytäjä muisti kaikkia osakkaitaan ja yhteistyökumppaneistaan käsinkirjoitetuilla joulukorteilla, joten Mainostoimisto Oljemarkin tontuillakin riitti kiirettä ennen joulua.

Olemme päivittäneet ja ylläpitäneet Kytäjän nettisivuja, joiden ilme uudistetaan kevään 2021 aikana. Yksi mielenkiintoisimpia projekteja on ollut Kytäjä Golfin oman korkealaatuisen Magazinen ulkoasun suunnittelu ja taittotyö. Tämä on yksi hyvä esimerkki miten Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu haluaa innovatiivisesti johdattaa Kytäjä Golfin kohti tavoitettaan.

OTA YHTEYTTÄ
bottom of page