top of page
Lippufi_1920x1080_A.jpg

case

LIPPU.FI

Lippu.fi markkinoi ja myy lippuja monikanavaisesti tuhansiin kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin vuosittain. Lippupiste Oy aloitti toimintansa Tampereella vuonna 1996. Nykyisin yritys tunnetaan nimellä Lippu.fi, ja on osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä. Saksalainen pörssiyhtiö Eventim (CTS Eventim AG & Co. KGaA) toimii 23 maassa ja välittää vuosittain yli 140 miljoonaa lippua. Lippu.fillä on toimistot neljällä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Lahdessa.

Mainostoimisto Oljemark on ollut Lippu.fin mainostoimistokumppani jo vuodesta 2005. Vuosien varrelle on mahtunut paljon. Olemme taittaneet lehtiä, sähköpostisuoria, mediakortteja, bannereita, somemainoksia, käyneet läpi muutaman yritysilmeen uudistuksen. 

www

LIPPU.FI

vuodesta

2005

Ilmeen uudistukset
Graafinen suunnittelu

Printtimainonta
Event. -lehti

Ulkomainonta

Bannerimainonta

Kampanjasaitit (WordPress & TYPO-3)

Lomakkeet- ja markkinointimateriaalit
Somemainokset
Sähköinen mediakortti

 "”Jo vuonna 2006 alkanut yhteistyömme on sujunut erinomaisesti. Pitkän yhteisen matkamme aikana Oljemark on auttanut meitä kasvamaan toimialamme pienestä haastajasta aina Suomen johtavaksi lipunmyyjäksi. He ovat kehittyneet kanssamme ja vastanneet muuttuneen toimialan haasteisiin -  erityisesti markkinoinnin digitalisoitumiseen loistavasti. Oljemark tuntee toimintamme ja graafisen ohjeistuksemme melkeinpä paremmin kuin me itse. Suosittelen lämpimästi mainostoimistoa, jonka on kanssa on helppo työskennellä ilman turhia välikäsiä.”


- Ari Palhamo, CEO, Lippu.fi

bottom of page