top of page
Laptop-04_Medfanet.jpg

case

MEDFANET

Perheyritys Medfanet Oy on laadukkaiden terveydenhuollon tarvikkeiden maahantuoja ja myyjä. Tavoitteena on asiakkaiden aktiivinen arki, ja siksi perheyritys ei tingi laadusta. Tämä pätee myös mainostovalinnassa. 

Yhteistyömme alkoi tammikuussa 2019. Medfanet halusi uudistaa ilmeensä ja kotisivunsa vastaamaan nykypäivän haasteita. Käärimme hihat ja aloitimme ilmeen uudistamisen uusista kotisivuista. Logo haluttiin pitää ennallaan.

www

MEDFANET.FI

vuodesta

2019

Ilmeen kirkastaminen

Verkkosivujen uudistus
Powerpoint-pohjat
Tuotepohjat (A4)

Esitemateriaalien uudistus

 "Löysimme mainostoimiston samasta talosta sattumalta, mutta jo ensitapaamisesta lähtien homma toimi. Yritysilmeen ulkoasun raikastus ja verkkosivujen uudistamisprojekti meni enemmän kuin nappiin. Kiitos.


- Carla Myller, markkinointipäällikkö, Medfanet

Projektin tavoitteena oli luoda nykyaikainen, raikas, kohderyhmälle helposti lähestyttävä ja saavutettava yritys. Kotisivujen yhtenä isona tavoitteena oli helpottaa tuotevalikoimaan tutustumista, kategerioiden selkeyttämistä sekä luoda uusi, raikas ilme. Kotisivujen haluttiin myös toimivan kaikilla päätelaitteilla moitteettomasti. Projektin tulos on katsottavissa osoitteessa: www.medfanet.fi

Uuden ilmeen saanut printtimateriaali (esitteet, Lehti-ilmoitukset, A4-tuotepohjat) ovat saaneet runsaasti positiivista palautetta. Onnistunut lopputulos on saanut hymyn huulille niin Medfanetissa kuin heidän asiakkaissaankin.

OTA YHTEYTTÄ
bottom of page