top of page
w_Antonio_Mattei_Biscottificio_Chocolato

case

OLIVO COMPANY

Olivo Company on suomalainen perheyritys, joka tuo herkkuja suoraan italialaisilta pientuottajilta. Verkkokaupan lisäksi Olivolla on myymälä Helsingin Munkkiniemessä ja se harjoittaa tukkukauppaa. Syksyllä 2020 Mainostoimisto Oljemark suunnitteli Olivon graafisen ilmeen ja verkkokaupan, ja yhteistyö on jatkunut sen jälkeen erilaisten uusien projektien yhteydessä.

www

OLIVO.FI

vuodesta

2020

Verkkokauppa

logo ja yritysilme

markkinointimateriaalit

käyntikortit 

lomakkeet

Ikkunateippaukset

 "Yhteistyö Timon ja Kaisan kanssa toimii erinomaisesti. Heillä on paljon hyviä ideoita mutta samaan aikaan he kuuntelevat myös asiakasta tarkkaan. Olemme saaneet paljon kiitosta verkkokaupan toimivuudesta ja yrityksen ilmeestä myös italialaisilta tuottajilta.


- Anne Parkkinen, Olivo Company

Olivo maahantuo korkealuokkaisia tuotteita, joten verkkokauppa on yrityksen tärkein käyntikortti maailmalla.

Yhteistyössä asiakkaan kanssa verkkokaupan alustaksi valittiin Shopify. Ulkoasun suunnittelun lisäksi tärkeää kumppanuudessa on myös Oljemarkin verkkokaupan toimintaan liittyvä osaaminen ja tekninen tuki.

Oljemark suunnitteli Olivon logosta ja käyntikorteista lähtien kaiken markkinointimateriaalin. Juuri perustetulle yritykselle oli tärkeää, että Oljemarkin kontaktien kautta löydettiin luotettavat alihankkijat, jotka pysyvät aikataulussa ja budjetissa.

OTA YHTEYTTÄ
bottom of page