top of page
Macbook-Pro-Touch-Bar-Mockup---Home-Offi

case

TEPCOMP GROUP

Tepcomp Group on johtava suomalainen teollisuuden sopimusvalmistaja, joka on toiminut vuodesta 1985. Elektroniikan sopimusvalmistajana Tepcomp Group on keskittynyt LED-elektroniikkaan, terveysteknologiaan ja teollisuuselektroniikkaan.

www

TEPCOMP.FI

vuodesta

2010

printti

digi

powerpoint

videot

somevideot
logo & yritysilme

messumateriaalit
käyntikortit, lomakkeet

 "Mainostoimisto Oljemarkin kanssa on helppo työskennellä. Näin ei ole kaikkien kanssa. Tykkään Oljemarkkien maanläheisestä ja ystävällisestä suhtautumista asiakkaaseen. Mutta ennen kaikkea työn jälki on priimaa. Suosittelen lämpimästi!


- Pekka Leppälä, CEO, Tepcomp Group

Aloitimme yhteistyömme Tepcompin kanssa vuonna 2010 omistajan vaihdoksen yhteydessä. Ensi töiksemme suunnittelimme yritykselle uuden logon ja uudistimme yritysilmeen. Reilun kymmenen vuoden aikana olemme uusinet yrityksen Internet-sivut muutamaan kertaan, suunnitelleet esitteitä, powerpointteja, sosiaalisen median videoita, yritysvideoita, roll upeja, messuständejä, käyntikortteja ja paljon muuta.

Tepcomp Groupiin ja suunnittelemiimme kotisivuihin pääset tutustumaan osoitteessa www.tepcomp.fi. Sivuilla on tärkeä rooli Tepcompin liiketoiminnassa ja olemmekin ylpeitä SEO-optimoinnin onnistumisesta. Sivut löytyvät tärkeimmillä hakusanoilla erinomaisesti Googlen luonnollisista hakutuloksista. Tässä hieman maistiaisia Tepcompille toteuttamistamme töistä.

OTA YHTEYTTÄ
bottom of page